Měna: / EUR / HUF
Vyberte jazyk: CZ SK HU EN
0 0 Kč Prázdný košík

Na únor jsme pro vás připravili akci - ke každé objednávce nad 1200 korun od nás dostanete formu na výrobu čokoládových filigránků v hodnotě 169 korun zdarma. Akce platí do konce února 2018 nebo do rozdání zásob dárků. 

Ozdobné filigránky na dorty, rolády, poháry, mini dezerty a další zákusky můžete tvořit z rozpuštěné čokolády. Tu rozlijte do formy, odstraňte přečnívající čokoládu a nechte zatuhnout. Po vyjmutí můžete dále filigrány přestříkávat barevným sprejem, který dodá čokoládě luxusní vzhled. Do formy můžete dále natlačovat marcipán, různé druhy potahovacích a modelovacích hmot. Po ztvrdnutí je můžete barvit gelovými nebo tekutými barvami, perleťový vzhled dodáte ozdobám pomocí perleťových pudrových barev. Použít můžete také barevné spreje. Filigrány můžete použít nejen pro prostorové zdobení, můžete jimi vytvářet krajkované vzory na plochách potahovaných dortů.

Forma se čtyřmi ornamenty vám pomůže vytvořit zajímavé ozdoby na dorty, zákusky, poháry z čokolády, gumpasty, fondánu či marcipánu.

Tip na čokoládové filigránky
Čokoládu rozehřejete ve vodní lázni, nalijete do formy, odstraníte přebytečné množství čokolády stěrkou a dáte ztuhnout do chladničky. Tvary pak opatrně vyjmete z formy a můžete zdobit.

Pokud budete do forem tvarovat marcipánovou hmotu, dejte formu do mrazničky a tvary opatrně vyjmete.

Materiál: silikon.

Rozměry: ornament 9x5 cm, forma 20,5x10x0,3 cm

Související výrobky

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží

    Kontaktujte nás