Měna: / EUR / HUF
Vyberte jazyk: CZ SK HU EN
0 0 Kč Prázdný košík

Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg

Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování.…

Podrobný popis produktu
Nejvíc prodávané
Máme na skladě > 5 ks Ve středu 03.04. může být k odběru nebo kurýrem u vás doma.
242 Kč 216 Kč bez DPH
Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg
Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg
Dostupnost: Máme na skladě > 5 ks
Cena: 242 Kč

Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru.

Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.

Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru.

Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Baleno po 1 kg.

Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků,  pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit.

Optimální pracovní teplota 21 st.

Alergeny: mandle

Hmotnost 500 g

 

Výrobky se skladují u dodavatele i zákazníka v suchých s čistých prostorách, dobře větraných, teplota 1 - 20 ° C, relativní vlhkost 0 - 75 %.

Hmotnost balení (brutto) 500 g
Netto váha 500 g
Barva Slonová kost
Materiál Marcipán
Kategorie výrobku: Marcipán na modelování a potahování dortů

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 1725 kJ
Energetická hodnota 413 kcal
Tuky 10.6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1.1 g
Sacharidy 77.2 g
- z toho cukry 72.1 g
Bílkoviny 4 g
Vlákniny 2.2 g

Složení výrobku

Cukr, mandle, sorbitol, karboxymethylcelulóza, intavenoza, kyselina citronová, invertáza. Vyrobeno v Holandsku

Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) Skořápkové plody (mandle, ořechy)

Na našem eshopu dáváme přednost AZO FREE barvivám. Co to je?

Pokud nese výrobek označení AZO FREE nebo také zkratku AZ, případně ve složení nenajdete některé z následujících barviv, znamená to, že neobsahuje azobarviva Tartrazin E102, Chinolinová žluť SY E104, Žluť SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Červeň allura E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

TIP PRO VÁS: Kalkulačka spotřeby potahovacích hmot

Nejste si jisti, kolik fondánu nebo marcipánu budete potřebovat na potažení dortu? 
Vyzkoušejte náš chytrý kalkulátor potahovacích hmot.

Našli jste nepřesnost nebo chybu v překladu? Dejte nám vědět a my vám pošleme malý dárek.

Zatím žádné názory

Přidat vlastní hodnocení
CZ - Osobní odběr v Zásilkovně CZ - Osobní odběr v Zásilkovně Ve středu 03.04.
CZ - Osobní odběr v GLS ParcelShop CZ - Osobní odběr v GLS ParcelShop Ve středu 03.04.
CZ - Kurýr GLS CZ - Kurýr GLS Ve středu 03.04.
CZ - Kurýr PPL CZ - Kurýr PPL Ve středu 03.04.

Garance bezplatného vrácení zboží


Nepadlo vám zboží "do ruky"? Koupili jste příliš mnoho nebo se nehodí barevný odstín? Nevadí. Díky našemu programu Garance bezplatného vrácení zboží můžete vaši zásilku vrátit v klasické lhůtě 14 dní od okamžiku, kdy jste ji obdrželi a to zcela bezplatně jednou. A je jedno, zda zcela odstupujete od smlouvy, vracíte jen část objednávky nebo třeba reklamujete. 

Jak funguje Garance bezplatného vrácení zboží? 

  • Pokud reklamujete (např. poškozené zboží) - nejprve si prosím vytiskněte a vyplňte tento reklamační protokol - reklamace se řídí mj. reklamačním řádem
  • Pokud odstupujete od smlouvy do 14 dní od obdržení zásilky - vytiskněte si prosím a vyplňte formulář, který najdete zde.

Balíček spolu s vyplněným formulářem pečlivě zabalte, tak, ať nedojde k poškození při přepravě a napište nám mailem na eshop@svetcukraru.cz nebo zavolejte v pracovní dny od 8  do 16 na tel 555 222 801.

My vám mailem zašleme zpětný lístek do Zásilkovny, ten pak nalepte na zásilku a doneste do nejbližšího místa osobního odběru. Jejich seznam najdete zde. Balíček s nalepeným lístkem jednoduše přineste a na naše náklady jej dopravíme k nám do centrálního skladu. 

Po doručení zboží (obvykle do týdne), vám zasíláme nové zboží nebo peníze na účet napsaný na vámi zaslaném formuláři. 

V případě, že nechcete využít služby Garance bezplatného vrácení výrobku, zašlete prosím zásilku na adresu:

PNM International s.r.o.
U1 - Průmyslový park Karviná
Závodní 540/51
735 06 Karviná - Nové Město

Tel pro kurýra/poštu: 603 33 77 55

Zásilky nezasílejte jako dobírku, nevyžádané dobírky nepřijímáme a proces vrácení by se vám tak zbytečně prodražil.

Kontaktujte nás